Sånt som får mig att älska på mig själv

När jag har varit omtänksam mot framtida Sofia och lagt ner mysbyxor och myslinne som jag kan byta om till när jag går hem en fredagsnatt. 
 
Gårdagen var askul. Och idag har jag i princip legat inne hela dagen. Och inatt ska jag på bio med Vix. Så nu ska jag försöka rycka tag i mig själv.
 
ADIOS
 
 

Alltså

Idag är jag något så sjukt trött.
 
Jag antar att alla vet att vi har haft skolfoto eftersom att ALLA tjatar om det överallt. Jag med. Men vår fotograf var snäll. Han lät mig vara oposeig(?), för jag sa att jag tyckte att det såg lite väl ansträngt ut att ha händerna i midjan. Så nu hänger dom bara, och det ser väl ungefär lika stelt ut. Nej jag orkar inte bry mig.
 
Jag var hemma i typ 5 minuter innan jag skulle ta tåget till staden. Jag somnade i ca 10 mikrostunder. Men jag vaknade så fort jag nickade till. Så där satt jag och gapade offentligt typ. Jag var hos min sjukgymnast, fick laser på mitt knä (någon ny high tech-grej) och ett styrkeprogram. Nu är jag hemma och ligger i min säng och vill minst av allt gå upp från den. Nej nu somnar jag snart. Måste resa mig upp. KOM IGEN SOFIAA
 
 

Plugga

Jag har suttit ute i solen och gjort läxor. Men för en gångs skull var det typ kul, WAT. Jag har gjort en bildanalys (okej, inte så kul). Och så har jag ritat.
 
Jag missade ju ett antal lektioner, så nu tog jag ikapp. Enligt Andreas, min lärare, så var jag för petig när jag ritade. Allt ska gå så snabbt som möjligt (HJÄLP), så nu försökte jag vara opetig.
Rita av bilder i olika format, dagens uppgift.
 
 
Och jag fick fylla i ett blad. Jag trodde att det var ett:
 
- Namn/klass
- Vad vill jag lära mig blablablabla
 
Men icke.
 
 
Japp. Alltså lol vad svårt det är att skriva med vänster hand. Sämst. 

Andra dagen

I skolan för mig.
 
Jag försov mig som vanligt. Lol jag klarar inte ens en vecka. Och dessutom hade jag sovmorgon idag, jävla tur det! Men det har varit en bra dag.
 
Nya lektioner som jag inte har haft förut:
- Psykologi (det känns helt flummigt, men rätt så intressant ändå)
- Mediaproduktion (Vi gjorde typ ingenting för läraren var inte där) (Eller jo, vi gick till en toalett och jag blev vettskrämd av en hand-torks-grej (VAD HETER DET) ).
 
Och jag känner mig en etta igen. Orutinerad på allt. Jag blir helt död i hjärnan av allt folk jag passerar. 
 
Nu ska jag få saker gjort. Måste bli bra  på sånt, ciaooooo
 
 

Lite av projektet

Här kommer lite bilder från det lilla projekt vi håller på med. Jag orkar inte förklara hur de hänger ihop, så ni får helt enkelt skapa er en egen uppfattning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Johanna har alltså hängt utanför Rudbeck, och i Rudbeck (Vi kände på dörrhandtaget och märkte till vår stora förvåning att det var öppet). Jag har aldrig sett Rudbeck så tomt. Vi var helt ensamma. Så Johanna stod där och vinkade till människor som inte fanns medan jag fotade. Sen drog vi oss vidare till staden för att fota i nästa miljö. Södra. Och nu sitter jag och Jossan och trycker i oss Marianne medan vi försöker förstå oss på iMovie så att vi kan görs ett dugligt bildspel som vi kan redovisa imorgon. Det blir nog bra.
 
Godnatt så länge! 

God morgoen

Hej
 
Inte en särskilt händelserik lördagsdag. Mamma och pappa lämnade kaos i huset, så jag tog initiativet och städade lite. Fest sen. Sen hem och sova hos Alex. Jag är hemma nu och plockar ihop lite grejer som jag ska ha idag när jag kör en liten "photoshoot" med Johanna. Min första läxa i tvåan. Och det är i mediaproduktion.
 
Nu ska jag sticka igen, tjohej
 
Jag fick ett fett fint klistermärke (fast det inte var ett klistermärke) igår :D
 
 
Hej babe

Lololol

Tjo
 
Igår hade jag min första skoldag. Woop. Det var inte en särskilt ansträngande sådan. Jag var där i cirkus två timmar, och jag började 12.45. Det betyder att det finns plats för frukost med jos innan skolan. Klockan åtta vaknar jag av att kvinnan ringer och ber mig öppna dörren. Trötta som vi var så la vi oss direkt i min säng och sov i en och en halv timme till. Scones, och sen bar det av mot skolan. Vi gick på skåpjakt och letade upp två dugliga skåp som vi kunde beslagta, och vi fann två perfekta. Långa och längst ut på kanten. Vi får se hur länge vi kan behålla dom innan någon säger till. Jag hade två lektioner. Franska och bild. Franska var ju inget nytt bara att vi är typ 20 personer fler. Sen hade jag bild. Och det är nog första gången som jag sitter och ritar och någon faktiskt kommer och ger kritik, och berättar för en hur man ska göra. Och sånt är ju nyttigt typ hehe. Men det känns som att den kursen blir rolig. Jag tycker att det är såååå mycket roligare med praktiska grejer än teori.
 
Jag och mina jobbkompanjoner drog till staden. Vi irrade runt ett tag, men hittade till sist rätt. Och hela kvällen och natten så hjälpte vi till på min moders fekkenation. Mycket mat, dricka och folk. Och typ 1034323784 tal. Jag och sis sjöng en liten trudilutt. Och jag har insett att jag måste gå i någon jävla terapi, för så fort jag blir nervös så börjar min kind få nervryckningar som in i helvete. LOL fy.
 
Annars då. lyckligtvis var det ingen vuxen som fuckade ur helt och spydde ner toaletten (som hände på den
senaste 50-årsfesten jag var på). Trötta och mätta tog vi en taxi hem.
 
Mami ♥
 
 
 
 
 
 
Haha stela 
 
 
#deep
 
 
 
 
#deep#2
 
 
TA EN COOL BILD NÄR JAG HOPPAR
 
 
Lökiga och najs som attan. Jag och Jennifer tog the typical orrebild. Vi ser ju stela och tillgjorda ut som man ska ELLER HUR. Ah vi tyckte att den blev lyckad. Score. 
 
 
 
Jerrz sov hos mig. Och imorse hade jag scones-och-te-fekke. Standard.
 
 
haha
 
 
Och jag och Alexander hade 1 månad igår. SÄG GRATTIS
 
 
 
 
 

WIHO SKOLA

Ja kära vänner. Jag ska få gå till skolan imorgon och jag är taggad. Typ. Undrar hur länge jag kommer vara exalterad över skolan. 
 
Mina dagar är lika händelserika som vanligt här hemma lol. Jag intalar mig själv att jag ska gå upp klockan åtta, men vaknar runt elva. Då blir jag arg på mig själv för att jag sover bort dagen, men så kommer jag på att det inte finns så mycket att göra av dagen eftersom att jag ändå är fast i huset. Så då är det mer okej. Har inte gjort mycket som sagt. Men sen fick jag besök av Alexandroo (: Nu har jag druckit te och suttit och hjälpt mor min med fix inför imorgon. Det är nämligen 50-årsfekkenation för kvinnan. WOOP :)
 
Såhär ser jag ut när jag äter. Dagens facelook
 
 
Dagens hand
 
 
xoxoxooxoxoxoxoxooxxxooxooxxoxooxoxooxoxooxoooooo

Nattunderhållning

Ofta när jag bestämmer mig för att rita så blir det på natten. Jag vet inte om kreativiteten är bättre vid den tiden eller något. Men det har hänt flera gånger att jag ligger ner i min säng och halvsover, och så vaknar jag till runt ett, två och kommer på att jag måste sätta mig och kludda på ett papper. 
 
Och jag har kommit på att Ipaden inte är så dum på flera sätt.
 
 
 
 
Japp. Jag värmer upp lite inför kommande bildlektioner som jag har valt. Det känns som att det antingen blir askul, eller bara helt flummigt och jobbigt. Jag får se på fredag när jag ska gå i skolan helt enkelt.
 
Snart ska jag försöka sova. GODNATT FOLKS

Idag

(Fast egentligen igår)
 
Jag fick mer besök idag! WEYHO. Lovisa, som lämnar landet precis som Sandra också har gjort. SLUTA HATA PÅ SVERIGE OCH KOM TILLBAKA :( Och Johanna. Och Victoria, som hade med sig choklad. Jag ska operera mig oftare. :D hehe.
 
Äta mat
 
 
Färgsortera nagellack
 
 
 
Johanna har lämnat Rudbeck (snyft) och börjat på Södra. Så därför posar hon som en äkta estet. Och de andra också. 
 
 
:D

Total närvaro

Det går bra nu.
 
Lol

Hittills

God morgon gott folk.
 
Jag sitter utomhusbassäng (lol autocorrect). Jag gör ett nytt försök. Jag sitter utomhus och försöker få den sista sommarsolen på mig. Jag är förvånansvärt pigg för att ha somnat ca klockan fem. (Ja, mina rutiner är uppfuckade). Men min syster var snäll och bokstavligen drog mig upp tur sängen runt nio.
 
Idag har jag:
- Ätit lite (hatar att man knappt har någon aptit alls av att bara sitta still)
- Hängt en pyttestund med sis.
- Lyssnat på musik 
- Genomgått en hel duschning på ett ben.
- Spelat draw something med randoms. (Som för i övrigt är fett kul på IPad, KÖR MOT MIG PLZ)
 
 
 
Fast det är fortfarande helt klumpigt att rita med fingret.
 
 
PEACE YOLO SVAGG

iPad och dess roligheter

Dag 2 när jag sitter hemma och är rastlös. Pappa har vart snäll och bytt min IPad i skolan till en fungerande, och det är den jag sitter och skriver på nu. Den är fin och kul.
 
Annars har jag fått besök igen av Jennifer och Alexander, trefligt trefligt :) Jag fick färgglada tuggummin och en blomma. Woop.
 
 
Vad gör du jerrrzzz
 
 
 
Fyndade mina gamla hårspännen. Han är kawaiifierad.
 
 
 PHOTOBOOTH
 
 
 
 
 
 
Håhåhåååhåhåhåå.
 
Nu ska jag och sis kolla på idol hejsvejs

Höst

Är det ju snart.
 
Något som de flesta gör vid den årstiden är att färga håret. Jag gjorde också det förra året. Men bara tillfälligt.
 
 
 
 
Det blev lite ojämnt och weird. Det var brunt, brunt i kanske två dagar. Och sen blev de grått i två veckor ish. Lol. Som min ärliga vän Johanna säger så var det skitfult. Jag kanske ska hålla mig till det. Jag tror att blondt passar mig bättre. Men NÅGON gång i livet ska jag färga till någon cool färg. KULT
 
Heido

Invalid tjej signar in

HEJ ALLIHOPA! heh.
 
Nu är allt över. Jag gick upp klockan tidigt imorse för att ta en andra dusch med spriten (så najs) för att sedan rulla vidare till Sofiahemmet (WOOP SOFIA) med mami. 
 
Det första mor säger när vi kommer in och jag är på väg till hissen är:
 
- Men Sofia ska vi inte ta trapporna, du kommer ändå bli så handikappad sen så det är lika bra att passa på, hahah.
 
lol.
 
Så snäll. Men sen bad hon om ursäkt för att hon var en sådan hemsk moder som sa så. 
 
Jag börjar ju bli rutinerad på magnetröntgen och operationer så det var inget som var särskilt nytt. 
 
 
Jag fick finfina kläder som förra gången. Knästrumpor och rock. Sedan fick jag ligga på en säng ett tag. Där fick jag bland annat en brutalt lång nål i handen. Glukos-drop-grej, aka min frukost. Juste, jag fick ett antal piller att äta på också. Så gott <3 Känner mig som en i SKINS lol. Efter ett tag kände jag mig som ett spralligt litet barn som var helt rastlös av att bara sitta still. Men man får göra det bästa av situationen. Så jag låg och:
 
- Läste. Alltså på det som stod i taket, flaskor runt omkring mig och det som fanns inom mitt synfält.
- Räkna droppar i flaskan med drop som hängde över mig. Jag räknade till 20 och sen tröttnade jag.
- Öva på "dolda talanger. Så som att hålla still ett öga och röra på det andra, det gick bra. Eller att försöka lyfta på ena ögonbrynet. Det gick lika dåligt som det brukar. 
- Kolla på alla männikor som låg runt omkring och var helt höga på morfin.
- Sov en sväng
 
Men till sist var det min tur. Och då var det bara att ligga ner medan alla sprang runt omkring och fixade med en. Jag räknade till 20 och sen somnade jag. Jag vaknade och trodde först att jag vaknade mitt undert operationen men upptäckte sedan att jag låg på sängen igen. Jag fick frukost (JÄVLA GOTT DÅ), besked om att allt hade gått bra och sen fick jag åka hem. Jag åt en subwaymacka kombinerat med lite mer piller och somnade sött på soffan. 
 
Le knä. Som är HELT stört. Det låter ungefär som en mage när man har druckit MYCKET vatten när jag böjer på det. Kan ju inte vara normalt.
 
 
 
Precis efter operationen. Observera ögonen. De är jättesmå i dagsljus. Jag är en smula hög. FUCKINGYOLOPARTYMTOHAFACKAAAS.
 
 
Senare vaknade jag och fick finbesök av Amanda, Johanna och Jossis. De tog med choklad och kakor. Och mat. Så vi har legat och gött oss i soffan och myst. Sånt som piggar upp! 
 
Jag är ändå hyffsat pigg nu. Och lite avunsjuk (wtf) på alla som går i skolan. För lång tid hemma när man ändå inte kan göra någonting är inte SÅ kul. 
 
 
 
Jag åt upp hela noblesse-asken själv. Ish.

Hel och ren. (Och decifierad)

Jag ligger och taggar inför min operation imorgon. Jag funderar på om det är något mer jag borde göra eller om jag kan försöka sova nu. 
 
Drog en pose
 
 
Japp. Innehållet i denna lilla flaska har jag skrubbat in mig med. Och det ska jag göra imorgon också. Luktar sprit och är lite som smk:s skoltvål i konsistensen. Och håret är inget undantag. Så nu är jag inspritat överallt och förmodligen lite friare från bakterier som skulle kunna hoppa in i mitt knä.
 
 
Önska mig lycka till folks. 
 
...
 
 GLASSBIL.
 
KBK

Yoloswagmf

Hejhå. Jag sitter och är trött. Idag har jag och Fabs skejtat i förorten. #thuglife. Sjukt kul, men satlökigt. Efter att ha suttit en stund bland kylvarorna på ica så blev man nästan en människa igen.
 
 
 
 
Vi har åkt lite överallt
 
- På vägen
- I centrum
- I garaget vid centrum
 
Weyhååå
 
:D
 
 
 

Helt okej faktiskt

Jag skulle gå och lägga mig, men sen borstade jag tänderna och tog bort sminket, och då blir man alltid pigg igen, så nu får jag vänta lite till. 
 
Jag tänkte lite. Egentligen så borde jag ha lite ångest just nu. Eller det har jag väl lite egentligen. Jag opereras på måndag. Jag vet inte hur det kommer gå eller vad som kommer att hända efteråt eller hur begränsad min fysik blir på hur lång tid. Och dessutom ligger det precis i timing med skolstarten. Jag missar alltså hela första veckan typ. Jag vet inte heller en enda människa jag har lektion med, men det är klart att det löser sig. Men det skulle vara skönt att fråga någon om vad jag missar egentligen. Dessutom så står franska steg 5 just nu på mitt schema istället för foto. Och det vill jag VERKLIGEN inte, för det kommer vara cpsvårt och jag kommer inte ens ha motivation till att gå på de lektionerna om det blir så. Franska är ju det mest mindfuckade ämnet någonsin. Dessutom står det att jag ska gå steg 6 också av någon konstig anledning, vilket jag aldrig har valt. Så nu måste jag fixa det här sabbt som satan. 
 
Men trots det så känns livet väldigt bra just nu. Och det känns bra. Nu ska jag försöka sova. Jag tänker på tok för mycket på kvällarna. HEHE, nätterna.
 
 
 
 
 Avslutar med en riktigt djup svartvit bild. Jag tror att jag hade köpt en ny mascara eller något och skulle fota ögonfransarna för att se resultatet. Jag fick med lite extra på köpet. LOL VAD FUL haha
 
Godnatten!

Min Ipad är trasig

Lol. Den ligger i koma eller något. Eller så är den helt enkelt död. JAG HAR ÄR OSKYLDIG. Har gjort nada.
 
Jag och Victoria trotsade den svenska sommaren och var i staden idag. Jag införskaffade både nödvädiga och lite mindre nödvändiga grejer som man blir glad av.
 
Bland annat en lite finare och liiite bättre mascara. Jag har upptäckt en ny allergi hos mig själv. Jag tål inte vanliga mascaror. Jag får sk "sköldpaddshud" på ögonlocket. Och bara ena. Det är ju lite weird. Men nu så ska väl det försvinna hoppas jag.
 
VISST ÄR DEN FIN. Skoja det syns inte ens.
 
 
Köpte en asskön t-shirt också. Så ser den ut. Eh stel.
 
 
Och lite annat skit.
Det jag inte har köpt idag är en studentpresent till systern min. Den fanns inte idag. Som tur är så var det iallafall i år som hon tog studenten. Annars hade det vart väldigt illa. Men jo jag är fortfarande lite sen kanske hehehe.
 
 
Sånt man älskar med detta väder. Så fort det regnar så vill mitt bebishår, eller egentligen hela mitt hår stå åt precis alla håll. Nice.
 
Nu ska jag träffa Adam, tjohej.

En Ipad rikare

Första dagen är avklarad och jag försov mig inte. SCORE.
 
- Samling med mentorsgruppen med lite genomgång om lite regler. Vi får inte röka på skolgården. Det visste vi ju inte. Jag vet inte hur detta år ska gå, för jag kunde knappt koncentrera mig i 20 minuter på vår lilla samling. Någon diagnos måste jag ju ha. 
 
- Föreläsning i aulan. (Amanda det var inte överintressant osv osv, så du missade ingenting). Det handlade om motivation och hur man når mål i livet osv. Det gav mig mer stress än motivation. Lite så kände jag. 
 
- Jag hämtade ut Ipaden. Det är ju egentligen sjukt onödigt. Men å andra sidan är jag svag för apples produkter. 
 
- Mat i centrum. Och lite inköp inför den riktiga skolstarten. BAM BAM BAAAAAAAM. 
 
- Träna. Fyfan vad gym är överskattat. Det är så jävla tråkigt. Men nu efteråt är det skönt. Alltid något. 
 
- Om du har kommit hit så är jag stolt över dig att du faktiskt pallade läsa hit. Klapp på axeln. 
 
Jag ska träffa Jerrereee hejdå
 
 
 
 

I väntan på att bli trött

Jag hatar att jag hinner bli pigg innan jag går och lägger mig. Så därför sitter jag nu uppe och väntar på att bli trött. Det finns flera saker man kan göra under tiden. Bland annat gå igenom bilder på datorn. Då kan man hitta väldigt charmiga sådana. 
 
Fun fact: När någon tar kort på mig (i detta fall, Jenny) när jag inte är beredd, precis tittar upp och blinkar, så ser jag ut som Kristen Stewart.
 

 
 
ELLEEEEEER
 
Ska kollar på film, hejdå

Farväl kära sommarlov

Så var det sista dagen av detta sommarlov. Som för i övrigt har varit jävelbra. Jag är helt klart nöjd och känner därmed att det är okej att börja skolan. Det är skönt att ändå gå tillbaka till rutiner och träffa folk igen. 
 
Denna sista dag har jag:
 
- Sovit hos Alexander. Vi planerade att gå upp klockan åtta, men det blev klockan halv tolv istället. Som vanligt lol.
 
- Åkt hem och sedan direkt vänt för att åka och jobba på fritids med Victoria. Barn är ju så snälla. Jag fick bland annat frågor om varför jag inte hade några ögonbryn (LOL DOM SER UT SÅ, jag kan inte hjälpa att jag har begränsad hårväxt i min panna), varför mitt hår var så trassligt (Jag kan återigen inte hjälpa att jag har ett lockhelvete på huvudet lol) och om hur gammal jag var. Ett barn gissade på att jag var 40 år, och när jag sa att det var fel så gick hon högre upp och gissade på 50 istället (Jag ser tydligen ut att vara SÅ gammal lol). (MÅSTE SLUTA SKRIVA LOL LOL). Men det var chill och dom var söta. Ja, jag sökte ju sommarjobb, men det ledde inte till något resultat. Men samtidigt så var det otroligt skönt att inte jobba i sommar, jag har ju fan hela livet på mig. Men nu har jag jobbat en dag på detta sommarlov och kan leva med gott samvete. HEHE. 
 
- Ätit mat.
 
- Ätit glass och hängt i Sollentuna med Elsa och Fabs. Och äntligen hittat någon som har samma fuckade lunchschema som mig. :D. Ett fint avslut på detta lov.
 
Jag är nöjd. :D
 
 
 Frankriket. (Observera fisheye, coolt).
 

Sommar

Det är såna här dagar när det är kaosväder (som iof är mysigt också) som man längtar tillbaka lite till varmare platser. 
 
Balkonghäng
 
 
 
 
 
POOLHÄNG
 
 
HAVHÄNG
 
 
MATHÄNG
 
 
lol
 
 
 
Lyckade hoppbilder är överskattat.
 
 
 
 
 
Söta som satan
 
 
Fun fact: Vi var på marknaden och såg dessa tröjor. 
"Fan vad random, varför står det bench? Det är ju askul, dom köper vi!"
Vi gick hem och var supernöjda med vårt nya inköp. Vem har en tröja där det står bench på liksom? BÄNK HÅHÅHÅHÅHÅ
Men sen berättade våra irländare till grannar att "bench" faktiskt är ett märke. De kunde ha hållt tyst för vår skull. Nu var det ju plötsligt inte samma sak längre. :( Men min är storlek XL och otroligt skön ändå.
 
 
GOLVHÄNG (När det inte finns någon annanstans att sitta på en flygplats)
 
 
 
Och det läskigaste ni har sett. Kolla ögonen.
 
 
Helt klart en så-in-i-helvetes episk vecka. Skulle inte banga på att åka tillbaka!

Du är bra

 

Dat view

Jag har inte vandrat i Kittelfjäll som alla andra, men däremot på sonfjället. Aka, jag lägger upp de här bilderna för att ha något att lägga upp. Men fint är det! Och jobbigt som satan att ta sig upp för. Yålå.
 
 
 
 
 

Håhåhåhå

 
Tack så mycket för alla kommentarer! Ja, alltså jag är ju bloggare, så ja, jag är typ "känd". Inte för att skryta eller så, men jag har ju faktiskt 7 besökare i genomsnitt varje dag. Frågestund hoppar jag nog tyvärr, skulle få så jävla mycket frågor, och det är ju jobbigt att svara på ALLA. Men självklart att jag ska ha ett bloggevent, jag vill ju träffa mina fans!!!
 
xoxo peace mathafackas
 
 
 

Norrland

 
 
 
 
Japp jag gav mig på bärplockning. Det var lika tråkigt som jag kom ihåg att det var för ca 10 år sedan. :)

Hej folks

Jag är hemma från norrland nu btw. Det var mysigt, men man blir hjärntvättad av att vara isolerad från mänskligheten efter ett tag.
 
Jag sitter hemma hos Johanna nu med lagom matkoma. JETEKUL hejdå
 
 
Hej Jenifär
 
 
 
Och detta är ju inte min dator, så då kan man spontant fynda lite gamla bilder. Sjuan eller? heheheheh
 

ÖVER OCH UT

Något att lägga till på introduktionen

Jag är en djurvän.
 
 
Och har för i övrigt inga bloggläsare. 
 
Tack och hej!

I N T R O D U K T I O N

Hej hej.
 
Enligt mig är det här mitt första oficiella blogginlägg. Folk brukar ju skriva en liten introduktion om sig själva, så nu ska jag vara icke lat och också göra det. 
 
Hej du kära människa som läser min blogg. Jag heter Sofia. Jag är 17 år och bor i Sollentuna med min familj. Jag läser sam/media på Rudbeck och börjar nu mitt andra år. Mina intressen är blablablablablbalbalbalbala å gud vad ointressant. Och jag uttalar kex som KEX och inte SHEX.
 
Jag har bestämt mig för att detta ska bli min femte och sista blogg. Det är så jobbigt när folk byter hela tiden. Och tyvärr du anonyma human (Ville inte skriva människa två gånger) som ville att jag skulle heta http://sandraärbäst.blogg.se. Det blev ett kasst http://aifosblogg.blogg.se istället. Och det ser fult ut att det står "blogg" två gånger. Så nu har ni något att störa er på kära vänner. 
 
 
 
 
Hellå this iss mi. Jag har blondt hår och en diffus ögonfärg. Där fick ni lite bonusfakta. 
 
HÅHÅHÅHÅHÅHÅ
 
pEaCe
 

Wie!

Ny blogg och redan en kommentar!!!
 
SV: Tack så myket! Det värmer verkligen <3
 
 
 
 
lol

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.