Höstlov, fredag och roligheter

Hej hej nu ska jag uppdatera er lite.
 
De senaste dagarna blev lite intensivare än tänkt. I onsdags kom vi på att vi ville klä ut oss på halloween i Rudbeck. Vi ville vara minions. Med tanke på tidspressen så fick vi ta det som var lättillgängligt. Vi gick till ica och införskaffade oss 15 banankartonger gratis, köpte lite blå regnponchos, lite gul och svart färg, tejp och svarta sugrör. Sen har vi suttit och tejpat (som fan) och klippt ihop en någorlunda lik minion-kostym, på rätt så kort tid. Det ägnade jag mig åt större delen av onsdagen. I torsdags blev den klar, men failad på vissa ställen för jag fick lite bråttom. Direkt efter det var jag barnvakt och sen sov jag hos Alexander.
 
 
 
 
 
Idag var jag uppe tidigt för att möta de andra och hämta våra otympliga kartongskapelser. Sen har jag i princip sprungit runt hela dagen. Vi har dansat, stalkat folk, sprungit in i alla, ställt oss och dansat vid människor och fått dom att känna sig allmänt obekväma och gått ut för att ta lite pauser då och då. Och under den här tiden såg jag knappt någonting, kunde knappt komminucera eftersom att det var svårt att höra och bli hörd eller andas. Och det var lökigt som fan. Men kul som fan också. Tack för idag! 
 
 
 
 
Hade gärna velat ta lite mer bilder, men det var som sagt svårt. Jag blev också klar med min målning på bilden. Eller egentligen är den inte klar, men vi var tvugna att bli klara idag, så då får den väl vara det. Håll utkik i korridorernaaaaaaa. Den är suddig ja, fixar en bättre sen.
 
 
Nu ligger jag i min säng och kan inte röra mig. Mina armar, ben och fötter värker. Lätt värt. 
 
LOV JAAA HEJDÅ

Bajs

Hej hej. Trevlig och sådant tisdag idag. Så kan man ju inte skriva. Jag orkar inte skriva någonting idag.
 
 
Min hy har bestämt sig för att göra uppror. DAMN YOU. Därför ser jag ut såhär. (Det är alltså en ansiktsmask XDXDXDXDDXDXDDX)
 
Jag vet att den är ful jaja
 
Aaa hejdå

Du kommer inte undan

 Hej folks.
 
Apropå rubriken så tog jag den från min vän Josefines blogg för jag visste inte vad jag skulle skriva.
 
Iallafall. Rätt så vanlig måndag typ. Jag har under de senaste dagarna haft lite mindre rolig huvudvärk. Och idag var den rätt så onajs. Jag kom fram till att:
 
- Vätskebrist
- Sömnbrist
- Att jag plötsligt har fått dålig syn
- Att jag under natten kanske råkat ramla ner från min säng med huvudet före
 
Nej jag vet inte. Jag ska sova och se om det hjälper eller något. Hejdå
 
 
DÄR ÄR HON JU HEEJ

Idag har jag

- Planerat att gå upp klockan sju för att hinna äta frukost i lugn och ro och chilla (Eller det var igår okejdå)
 
- Snoozeat(?) i en timme med ett intervall på fem minuter och gått upp senare än min planering (Som vanligt då). Därför blev min frukost allt annat än lugn.
 
- Missat bussen. Den brukar vara sen så jag räknade med det idag och bara för det kom den för tidigt.
 
- Haft en tvåtimmars bildlektion. Vi får ha stora rockar på oss och sitta och måla med akrylfärger och se allmänt estetiska ut.
 
- Haft lunch. Rudebeck serverar pannkakor hela tiden nu för tiden, YAY.
 
- Haft franska och börjat skriva på en presentation som jag ska ha nästa fredag. Gissa vad jag ska prata om vänner? Baguetter. Visste ni att baguett betyder "liten käpp"? Nu har ni lärt er något nytt.
 
- Haft hål och tvingat Amanda förhöra mig på alla verb jag ska ha prov på imorgon. Det är förjävulskt mycket att hålla reda på.
 
- Snubblat i en trappa, nära-face-plant-upplevelse,  själv springandes till min lektion med en femtedel av Rudbeck till åskådare. Lol.
 
- Haft psykologi. Det kan vara intressant men just nu har jag bara börjat tröttnat på det. Min hjärna blir uppfuckad. Dock är min lärare asskön. 
 
- Hängt med Alexander. Ätit macka och oboy. Och halvsovit lite medan han likt en god student pluggade så flitigt. Jag tänkte hinna med mitt plugg imorgon på lunchrasten istället. God planering vänner.
 
- Ätit soppa.
 
- Kollat på HIMYM.
 
- Ätit lite healthy snacks. SKOJA JAG ÅT CARAMBARER, och det är godiskolor som är de godaste i världen. 
 
Och nu tänker jag dricka te för det ingår i min dagliga rutin.
 
Jag har en tellfåen, enjoy
 
 
En början till det jag ska måla
 
 
XD
 
 
 
 
 
Aa niiiiice hejdå
 
 
 
 
 
 

Media

 
 Rätt så chill dag men jag är helt slut. Kan verkligen inte sova på nätterna. Dagen började med en liten sovmorgon och sedan lite frukost hos Jos. Fördelen med media är att man får göra lite roligare grejer. Just nu har vi film och det är just det vi har ägnat denna dag till. Idag har jag, Josefine och Johanna sprungit runt och lekt superhjältar likt småbarn. Våran film är töntig och lite weird, men det var askul att spela in haha. Vi åt lite pannkakor, och sen mina vänner GISSA VAD. Jag åkte till stinsen för en intervju, på Burger king. ETT STEG NÄRMARE ETT JOBB. Jag tror att det gick bra. Det enda problemet är att jag inte har någon erfarenhet och att de stänger ner om drygt en månad... Så vi får se hur det blir med det! Nu måste jag plugga. Vill sova. Hej
 
Sneak peek från the movie!!!!! XDXDXD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Folk folk kollade konstigt på oss. Förstår inte varför
 

Söndagen

Det har varit en fin dag och jag är stolt över mig själv. Jag har typ varit produktiv idag. I vanliga fall brukar jag ligga och chilla hela dagen. Och äta mat. Vilket också är jefligt najs. Men inte idag. HEHEH.
 
Iallafall. Jag var bland annat ute på en liten promenad med systern. Det är fint ute och jag ville titta på det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och jag kollade till min, Sandras och Oscars kära flotte, Mengapung Ling. Mengapung Ling = Flotte flyta.
"Mengapung" betyder "flotte" på indonesiska (vi tyckte att det lät lite catchy), och "ling" betyder "flyta" på na'vi. (Det var så nära flotte vi kunde komma). Vårt mästerverk som vi började på sommaren 2012 och avslutade sommaren 2013.
Jag fick panik eftersom att jag inte hittade den först, men det visade sig att jag letade på fel ställe, så till sist skymtade jag den underbara skapelsen flytandes så fridfullt under ett träd. Jag tog en bild så att du kunde se Sandra!
 
 
Hahaha. Mysig.
 
Jag ska kolla lite mer på himym och sen sova. Tack för denna helg, den var bra. Ex O Ex O

Hösten för tre år sedan

Jag tittade igenom lite bilder vad jag sysslade med.
 
Massa Qben-häng
 
Hoffmaestro på grönan
 
 
Middag med gamla laget
 
Kulkuul
 
Lol
 
EM i Malmö med laget. HAHA HEJ JERREFERRE
 
 
 
 
"Föräldramiddag" med klassen. Hehahahehheahha
 
 
 
 
 
 
SMK <3
 
Vi lagade trerätters till min familj
 
Kalas
 
Här ser man typ min röda fläck som jag hade på näsan, aka sprucket blodkärl. Den kom dit på sommaren 2009 och satt där till någon gång i nian. Vettefan vad som hände egentligen, typ tre år var den där wtf
 
Bio på studiedagen
 
 
Vi var typ helt ensamma och tyckte att vi var badass som stannade längre efter att filmen hade slutat hehe
 
Harry Potter-maraton
 
 
Mycket häng med dessa
 
Jag måde om mitt rum. Och Amanda var med för hon har varit med varje gång jag har målat om mitt rum. Tre gånger alltså
 
Halloweentider. Anden i glaset med Vibysar.
 
 
Och mycket cupcakes
 
 
Höstlov och ny färg i rummet
 
Och för i övrigt så var jag en liten irriterande åtta precis som alla andra i den åldern. Och det var fortfarande under den tiden som jag hade snedbena och orkade platta håret.  
 
Men kul var det
 
Lol hejdååååååååååeeååeåeåeåeee
 

Jag tänkte sätta mig och blogga i brist på annat

Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva så det sket sig

Trött som en hest

Jag hade psykologiprov igår och det har fuckat upp min hjärna. Och jag kommer på mig själv att börja analysera allt som händer runt omkring mig. Jag har verkligen kommit in i psykologi-tänket känner jag. Efter provet igår var jag barnvakt. Och på kvällen hängde jag hos Jos och sov där. Jag fick bland annat en minst sagt speciell ansiktsbehandling och te. Najs. Jossan somnade snabbt som fisken (känner att jag använder djur i fel sammanhang yolo) och låg och pratade i sömnen så fridfullt medan jag själv låg vaken till ungefär fyra. Jag är så jävla avundsjuk på folk som kan somna snabbt. Skulle göra vad som helst för att också vara sån. Men men, jag kom upp på morgonen iallafall. Skoldagen har rullat på som vanligt, jag har upptäckt att jag har tappat bort mitt matkort och jag har hängt hos Alexander. Och nu har jag ätit middag och ligger och funderar på om jag ska lägga mig och sova nu när jag är trött. Och jag är så jävla glad att det är fredag imorgon. Fyfan vad skönt.
 
 
favorithuvudbonad
 

Syckologi

Jag har prov imorgom. Psykologi alltså. Intressant i lagom dos men jävligt mindfuckat. Jag har laddat upp med en youghurt/smoothie-shit som var god och är REDO. 
 
 
 
Och dagens outfit. Jag hann tyvärr byta om till mysbyxorna innan den bilden togs. Så ja, nu får ni se vad jag har på mig just nu.
 
 
hej stel hejdå

Lol

Jag borde verkligen byta bloggnamn. Det här är det fulaste jag sett