Overkillar lite

Med ljus.
 
Jag har fått ett ryck och fixade ännu fler. Men det mysx43958943.
 
 
 
 
Te och himym, nu (y)

VAD SKA MAN SKRIVA HÄR EGENTLIGEN

Hej vänner
 
Idag är jag trött. Trots sovmorgon så var det så otroligt svårt att komma upp imorse. Men inga tunga lektioner idag inte, som vanligt. Första 2-timmarslektionen ägnades åt att blanda akrylfärger och få fram olika "kulörer" (det låter så himla fancy). Så medan ni andra har genomgångar om världskrig och ekvationer så sitter vi i vita rockar och får berättat för oss med powerpoint och allt hur vi får fram färger och hur dom fungerar. Lalligt som satan men najs. Vi ska alltså börja måla bilder med sådana färger. Det känns svårt men det går nog bra.
 
Lunch, lite lektioner och hål. Jag åkte hem till Alex och pluggade. Ambitiöst jag vet :) Sen fick jag bråttom och irrade runt vid Edsviken för att hitta till huset där jag är barnvakt. Jag kom fram 18:30 PRICK. Fan vad bra jag är. (Jag skulle vara där vid den tiden exakt alltså xD) Där har jag pluggat lite mer, spelat teletubbiespel, spelat yatzy (och fått kritik för att jag gjorde smileys på pappret där man skrev poäng),
 
- Vad är det där?
- Smileys! Ser du, öga, öga och en glad mun.
- Hmm... Varför det?
- För att det är väl kul..?
- Nä..
- Ska vi ta ett nytt papper?
- Mm...
 
lekt kurragömma (jag var pro), ätit mackor och sprungit runt med flygplan. Man hinner med mycket på två timmar!
Sen var det satkallt när jag skulle hem och nu har jag bara klätt på mig varma kläder och druckit te. WEI
 
 
Jag och Josi tog massa fula fiercebilder på rasten. VI HADE SOL IDAG IGEN :D
 
Vet inte om någon ens orkar läsa det här hehhehehehhehheheeh he stelt hejdå
 
 

Dagen

Psykologilektionen spenderandes sovandes. Franska i en timme och sen var den skoldagen slut. Jag åkte hem, gjorde ett satgott mellanmål och pluggade. ÄR NI FÖRVÅNADE? Alltså ni som vet vad jag har för lektioner på schemat. I skolan sitter jag och leker med Ipaden eller ritar till störst del. Och sen lite franska och psykologi på det. Men jag har typ inga läxor, och jag har inte haft ett enda prov än så länge. Men iallafall, om en vecka ska jag ha mitt första, så jag tänkte vara duktig och börja i tid. Sen har jag lagat middag till familjen minus mamma som har lämnat landet i två veckor. Och efter det har jag tränat och sen kommit hem och myst ner mig. Det är vad jag har gjort idag. Det var en bra dag för det var soligt. Och till skillnad från Sandra som fortfarande har sommarvärme på andra sidan jorden så är det kallt här nu på riktigt. (BTW JAG KAN INTE KOMMENTERA DIN BLOGG SANDRA WTF :( )
Men jag tycker iallafall att det är asskönt för nu kan man klä på sig mysiga tröjor, använda halsduk och vantar och stå i matkön på Rudbeck utan att bli lökig. Najs. 
 
 
 
Jag vill också lägga upp bilder på vad jag äter. 
 
Vet inte om jag någonsin har nämnt min stora kärlek till mackor, men jag gillar det skarpt. Det går inte att overkilla. Iallfall.
 
På mackorna:
 
- Macka xD
- Philadelphiaost
- Kalkon
- Tomat
- Avokado
- Örtsalt
- Basilika
 
Och en kopp cheesecake-te till det. Låter kanske äckligt, men riktigt gott det med.
 
KLFSAÖFNÖL GODNATT

Nostalgi

Jag kom på mig själv att jag inte kommer ihåg senast jag skrev en facebookstatus. Jag har typ glömt bort att man kan göra sånt. Men jag kollade tillbaka lite och kan iallafall konstatera att under den tiden som jag faktiskt skrev statusar så var jag sämst på det. Bara en massa onödiga och osammanhängade no-one-gives-a-fuck-mother-fucker-statusar. Herre vad jag stör mig på mig själv. Om jag skulle vara en vän till mig själv så skulle jag skriva K på alltihop. 
 
 
 
 
mes
 

Händer och fötter

Hej kära vänner. 
 
De senaste dagarna har varit väldigt trevliga. Jäklar formellt! I torsdags var jag och Jossan på Johnossi. Sinnessjukt vad bra dom är live! Väldigt snällt att Jossi följde med mig med tanke på att hon knappt visste vilka det var.
 
- Aa de där Gnochi var ju bra!
 
Vi laddade upp ordentligt med mat
 
 
 
 
 
 
o m g
 
 
På fredagen vaknade jag upp med hes röst och huvudvärk. Men jag sov bort lite av det när jag kom hem från skolan, och på kvällen bjöd Johanna på partaj. Kul var det! 
 
 
 
Jag tog inga bilder under kvällen, men däremot dagen efter.
 
EPISKT GOD FRUKOST INDEED JAA
 
 
Ni kanske tror att det här är en nyttig och god frukostsmoothie, men icke. Det är en blandning av te, fiskfond, yoghurt, fil, hamburgaredressing, kanel vin och lite ägg. Det var ingen som drack det där alltså, för att förtydliga. 
 
 
Så jävla najs
 
Japp. Klockan åtta var vi uppe. Jag vaknade upp med ännu hesare röst än dagen innan och folk bad mig att hålla käften istället. Jag höll med. Sen låg vi och åt och sov medan vi kollade på filmer. 
 
Jag åkte hem till detta kaos. Om det är någon som observerade mina tidigare inlägg så skrev jag att jag hade dumpat all shit på min säng. Det har alltså sett ut såhär några dagar vilket betyder att jag har slaggat på soffan och hos Johanna några gånger. Men denna dag tog jag tag i detta. 
 
 
Aa lite plats fanns det lol
 
 
Händig kvinna som jag är höll jag på hela dagen och satte ihop min byrå så att jag kunde dumpa all min shit där istället och faktiskt sova i min säng. Dock var jag lite trött och dålig när jag satte ihop det här, så det var en del av byrån som hamnade upp och ner. Det syns inte iof, men det stör mig fortfarande att det är så. Sämst.
Jag har alltså inte bett någon att ta kort på mig när jag gör detta för att kunna lägga upp det på bloggen (även om jag vet att ni tycket att det är sjukt kul att se mig sätta ihop byråer). Det var sis som bara körde, så nu bjöd jag på en bild av hennes fotograferande.
 
HAHAHH Å DET ÄR SÅ KUL ATT KOLLA PÅ PLANKOR OMFG
 
 
Men klart blev det och jag stack till Victoria på middag med vänner som jag inte har träffat på allt för länge. Helt klart bra. Men jag stack hem sen och somnade tidigare än på en vardagskväll. Lite sjuk och hängig och hes som ett as. Men lite sömn gjorde det bättre och idag är jag typ pigg! Så pigg att jag och systern åkte iväg och köpte saker till mitt rum som gör det lite höstigt och mysigt. Massa ljuslyktor med andra ord. Och två tröjor. JAG VET ATT JAG INTE SKA KÖPA SAKER FÖR JAG HAR INGA PENGAR MEN DET VAR REA. 
 
Nej, efter idag så ska jag inte köpa ett shit OM det inte är kris. Fuck.
 
 
 
 
Och så ser mitt rum ut för er som inte hänger här så ofta. Och ja, det är en bluff att det är så städat. Jag slängde ner allt i mina lådor så att det skulle se finare ut. Men jag är inte klar än. Jag måste sätta upp grejer på mina väggar. Dels för att det är fint och dels för att mitt rum ekar för att det är så tomt.
 
NU SKA JAG DRICKA TE HEJ

ZzzzZZZZzzz-dag

FATTAR NI? XDXD
Okej fett tråkigt.
Idag har jag sovit ut, vandrat till Victoria för att äta scones, dricka te och kolla på film, vandrat hem, lagat middag till familjen (husmorspoäng) och hängt i soffan. Men det är inte allt. Jag har också tömt hela mitt skrivbord på shit eftersom att det var någon dude som skulle komma hit och köpa det av mig idag, men icke, han dök aldrig upp. Så nu ligger hela mitt liv (nästan) i ett kaos på min säng. För jag hade ingen annanstans att lägga det. Och det känns onödigt att flytta tillbaka allting igen, så jag ska sova över hos systern min. Hon är så generös den kvinnan. 



Där fick ni en liten såndär mysig "Såhär ser mitt rum ut för er som har frågat". JA DET ÄR SÅ COZY. Nej nu vill jag bara fixa klart det här så att det går att leva här inne igen.
Jag har också skaffat ett jobb folks! Det är dags för mig att bli barnvakt igen. Det blir bra. Och jag får inget annat jobb. Lol. 

Btw

Min jacka har kommit! :D
 
 
 
Den är rätt stor, men den är najs och färgglad och fin. Å JAG VILL ÅKA SKIDOR NU

Livet känns så jävla bra just nu.

B r a f r e d a g

Jag gick i skolan och efter det begav vi oss in mot staden i god tid för att komma in på grönan innan kön. OSKAR LINNROS.
Jag blev bjuden på mini-donuts av Fabs (gudomligt goda), vi åt mat, fish & chips för min del, och hängde vid vattnet och solen i väntan på att klockan skulle slå åtta. Och ja, sen var hela konserten och den var f e t t bra och askul. Vi hade dock inte så bra platser så jag fick se mer av folks huvuden och händer än Oskar. Men det var bra ändå! 
 
Men kvällen slutade inte där.
 
Jag hade "typ" bestämt att jag skulle sova med Jossan och hålla henne sällskap för att hennes familla var borta, men efter konserten visste jag inte vart kvinnan var för det var kaos. Dessutom hade mobilen laddat ur också. Efter lite oklarhet tog vi tog tåget hemmåt och jag bestämde mig för att jag skulle göra ett försök och sticka hem till Jossan eftersom att hon skulle dra hem direkt efter. Man hade ju inte mobiltelefoner förr i tiden så jag borde ju också klara mig?! Så jag hoppade av i Sollentuna, ser att bussarna inte går på ett tag, och vandrar till fots hem till Jos. När jag äntligen är framme så ser jag att det är tänt i huset och antar att hon är hemma. Men ingen öppnar när jag ringer och ingen syns genom fönstrerna. Jag kunde inte ringa någon och jag visste inte vad klockan var. Men jag tänkte att om jag skyndar mig till bussen vid rudbeck så kanske jag tajmar en buss som jag kan ta hem. Jag kommer fram och ser att nästa buss går 23:30, men jag vet ju inte ens vad klockan är. En stund senare kommer en tjej som jag kan fråga iallafall. Och vid den punkten så var det skönt att inte var helt ensam, för lite senare kommer en bil med två dudes som tyckte att vi skulle få skjuts hem med dom. Men de körde iväg som tur var. Bussen var sen men den kom till sist. Jag kom hem och var trött och hungrig, men glad ändå. När min mobil väl fungerar igen så ser jag att Jossan var efter mig (vilket jag verkligen inte trodde) och att vi hade missat varandra ungefär precis. Om jag skulle ha gått liite långsammare till bussen (för jag pwade snabbt som satan) så skulle vi ha passerat varandra. Men nu är det som det är.
 
Mobiler kan vara till jävligt stor hjälp ibland alltså. Och nej, det var dumt och korkat att jag varndrarde runt själv i natten utan mobil eller pepparspray (JA JAG HAR EN!). Jag är för naiv när det gäller sånt där. 
 
 
Töntig skobild :)
 
 
ehehehhe
 
 
 
heheh 
 
 
 
 
 
 
Det e glatt!

BTW

JAG BOKADE VAL THORENS I MÅNDAGS OCH JAG ÄR SÅ EPISK JBFDKJGBFDJKBGKJSDBFGJFDJKNTAGGAD. OMG VAD DET KOMMER BLI KUL OCH DET ÄR TYP ETT HALVÅR KVAR KLDFNGÖSDFNGÖLKFDNGKNDSFLG.
 
Och jag beställde hem en skidjacka också, som dessutom var på rea. Den borde komma i veckan. WEHO.
 
Och till er som vill åka till VT men känner att det är dyrt och inte tycker att de har pengar. Låt mig vara er inspiration. Jag kollade mitt konto idag och jag har 55 kr på mitt kort. Och jag är arbetslös. Och jag har en annan skuld på ca 3000 att betala till mina päron. Men jag tänkte att DET KOMMER ATT LÖSA SIG PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT HEHE. Blev dock sjukt förvånad över mitt saldo. Jag gissade ungefär 1000 kr fel. Lol.
 
 
 
SNART SÅÅ

Till min vän Josefine

För hon tycker att jag ska blogga oftare. Så därför gör jag det nu.
 
Några dagar har gått och lite grejer har hänt. Jag kan börja med fredagen eftersom att jag inte har skrivit sedan dess.
 
Fredagen började tidigt. Klockan halv tre ringde min vän Amanda och väckte mig. Jag steg upp, klädde på mig och hoppade ut genom mitt fönster.
 
 
Vi möttes och tog nattbussen in till stan med Atlas i lurarna som precis hade släppts. FY SÅ BRA. Vi gick runt lite och hamnade till sist rätt, LE SPONGE aka svampen. Anledningen till att vi åkte in till stan vid denna tid på en vardag var för att det skulle vara liiite mer folktomt, men nej, det var typ lika mycket folk som vanligt. Attans. Men nu när vi hade kommit så långt så kunde vi inte banga. Så vi klättrade upp på svampen en i taget och stod på händer. Och klockan var ca fyra. NAAAAAJS. Iallafall, det var k u l. Vi borde göra nattliga äventyr oftare.
 
 
Och Drottninggatan hade aldrig varit så tom.
 
 
 
(Amanda har de bra bilderna)
 
 
 
 
 
Lite komiskt när fulla människor kommer fram och ba:
 
- Haft en kul kväll?
 
Vi hade myskläder och såg ut som bajs. EH VI KOM PRECIS HIT VI SKA TILL SKOLAN OM FYRA TIMMAR LOL. 
 
Och för er som undrar så var det en punkt på vår bucket list. Därför gjorde vi det. Kulkul.
 
Resten av fredagen var seg och jag kände mig typ bakis. På kvällen kom Alex hit, men jag kunde knappt hålla mig vaken. Under helgen har jag iallafall tagit ikapp min sömn. Och annars har jag bakat en tårta, firat Jenny både hemma och vart ute på middag, hängt med Adam och Hugo, hängt med Jennifer och Johanna och gjort onödiga saker. 
 
 
 
 
 
 
KOOL IDD?!?!?
 
 
 
Sånt man gör i skolan :)
 
 
Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig för det är cåzy.
 
 
 

Förnyelse

Jag har bestämt mig för att jag ska börja sova tidigt. Jag måste förbereda mig så att jag orkar med period två. Den är mörk på flera sätt. Det är en mörk årstid och jag går från 8.20-16.00 varje dag förutom onsdagar då det är resurstid. Men än har jag inte försovit mig! 
 
 
Jag (VA ÄR DET DU SOFIA?!?!?!?!??!??!) och sovkompis 
 
G O D N A T T

Finmåndag

Den bjöd på sovmorgon, trevligt bussällskap, några få inte allt för ansträngande lektioner, lite photosession i parken till median och fint pannkaks plätt-häng (FÖR PANNKAKOR ÄR INTE SMÅ VISST JOSSAN) med mina rudispeople och estetjäveln från Södra. (: 
 
 
Nu när jag ändå tog fram kameran så bjuds det på lite bilder
 
 
ITS SOOO FUNNY TO CUT BANANAAAASSSA SKALNLKSANK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jennifer stöter på problem
 
 
 
Gott var det.
 
WOW hej

Helt slut

Idag var en väldigt seg söndag (fast nu är det måndag wtf) (SEN ÄR DET FREEEEEDAG) (HEHEH) (nej skoja) (FRIDAAAYYY). Iallafall. Det jag ville komma fram till.
 
Jag har inventerat på Willys. Från klockan fem till halv elva-tiden ish. Och då har jag jobbat konstant. Och efter ett tag när man är både trött och HUNGRIG så är det lite småjobbigt att stå där och räkna pizzor. Och godis. Men nu är jag hemma med middag och tårta i magen och väldigt slitna händer. Jag sitter och discoverar musik på spotify. Iband har man tur och hittar de där låtarna som man verkligen fastnar för. Och sånt är najs.
 
Men jag borde sova lite nu, godnatt folks