Väntar på att bli trött

Jag gick upp idag, kände att min förkylning knappast blivit bättre, och stannade hemma för att vila bort skiten.
 
Jag åt gröt, somnade på soffan, åt en till sen frukost ish med syster och kollade på film. Sen har jag bara försökt göra lite skolgrejer och efter det kom Amanda och Victoria på te-och-scones-besök. Trefligt trefligt. 
 
Nu är problemet att jag har legat hemma hela dagen och inte gjort av med någon energi och därför har energi kvar och kommer därmed inte kunna sova. Oj vad osammanhängade, förlåt Amanda. Om det är någon som har tips på vad man kan göra förutom att räkna får så får den säga till. 
 
 
Så ser töserna ut hejsvejjs

De senaste 24 timmarna

HEJ HEJ BLOGGEN!!!
 
Rudis bjöd på z-dag idag. Sånt är aldrig fel. Jag har hängt med Alexander och kollat på film, sovit över, ätit pannkakor och varit i staden. Sen har jag varit barnvakt. Mitt barn brukar mest uttrycka sig i tre ord.
 
"Jag vet inte"
 
Så intressanta är våra konversationer. Nu har jag druckit en hink te och ska sova strax. Jag är förkyld och min röst är uppfuckad. Men jag får höra att jag låter cool. WINSWAGYOLOYEEESSS. Hejdå peeps
 
 
Gutten søver
 

Veckan som gått

Måndag

Kommer jag verkligen inte ihåg någonting från.
 
Den här bilden är nog från i tisdags.
 
 
 
Tisdag
 
Jag kom hem sent från skolan, som vanligt nuförtiden. Sedan vaktade jag ett barn. Och efter det kollade jag på matchen och hade party med dom ↓
 
 
 
+ Hugo
 
Weeyhoooo
 
Onsdag
 
Till er som inte går på Rudbeck längre (Sandra) så är matstandarden rätt låg nuförtiden. POTATOEE
 
 
Det är alltså potatisbullar om det var otydligt. 
 
På kvällen var jag med Amanda, Vic, Alice och Evelina. Vi åt FETT GOD MAT och såg HUNGERSPELEN. Den var jättebra. Nörd som jag är. Hade typ rysningar genom hela filmen.
 
 
Mat
 
 
 
 
 
 
Vi kom hem sent och sen sov jag som en potatis. 
 
Torsdag
 
LÅNG SKOLDAG JAG PALLAR INTE. Jag sov över med Jos och Johanni på kvällen iallafall. Kalas kalas.
 
Fredag

LÅNG SKOLDAG JAG PALLAR INTE. Nu har jag wainat färdigt. Jag hatar mitt nya schema. Annars har dagen och veckan varit bra. Jag har sovit på tok för lite, men det var lätt värt. 
 
Nu är jag helt död. Det sitter fint med helg. 
 
HEJDÅ LEVERPASTEJ
 
 

Utkast: Nov. 18, 2013


Taggtaggatagg

Hejhej
 
Under veckan som har gått så har jag gjort flera saker. Jag har bytt schema (fyfan, jag har fulla block - inte en enda sovmorgon), rannsakat hela Rudis med Amanda på vårt hål i hopp om att finna en gris, haft min sista sovmorgon, varit barnvakt till en ny familj, varit med Mand, Jos, Jerr, Joh, Vix, Alex och la familla (jag gillar korta namn starkt), fart runt från Helenelund till Vaxmora, köpt en tröja, ätit mat xp, varit i staden, varit på gymnastikuppvisning och lite annat småskit. Nu ligger jag i min säng och smälter en hallonpaj. Jag kunde ju göra en lista på detta, jag gillar sånt. Mycket. Hehåheh.
 
Jag hade min absolut allra sista franskalektion med Stintis någonsin. Hon har lärt mig allt jag kan, ända sedan jag var en liten 12-åring. Blev ju nästan emotionell. Hon bjöd på film och GOFIKA. Söt.
 
 
MAT
 
 
 
 
Ägg
 
 
Mumie
 
 
Mat
 
 
Gofika 
 
 
 
Mozarthår-årstid
 
 
Jos förklarar någonting, har glömt bort vad
 
 
Nice
 
 
 
Jag kommer vara trött efter kommande vecka.

En lista

→ Vi fick tredje pris i halloween-tävlingen på Rudbeck! Bäst utklädnad alltså.
 
 
 
Det roliga är att vi inte ens visste att det var en tävling lol. MEN GRATTIS FÖRFAN. :D Tekniskt sätt så får vi väl tillbaka de pengar vi spenderade på att göra själva minionens. Och kanske några kronor extra, WIN.
 
→ Jag har tänkt på det innan, men fyfan vad jag skulle vilja ta bort Facebook. Eller åtminstonde göra ett nytt konto. 
 
 
Vettefan varför man lägger upp såntdär. PIIIIIIIN XD. Och sen vet jag inte vad grejen var med midjeskärp där ett tag. Det var så xD-igt att jag hamnade på xD-arn självs xD-blogg. Nej men seriöst, jag vill bara länka till Johannas fula blogg. Hon har ju varken besökare eller vänner, så ni kan väl vara snälla nu vaa xP
--> http://exde.blogg.se 
 
Mamma köpte en chokladkalender åt mig. Det var snällt. Mm det var det. Mm det var det. Mycket.
Försökte se lite fierce ut. 
 
 
Jag blev medlem på grannar.se. En mamma kontakte mig och jag hälsade på dom igår. Idag när jag berättade om mitt nya barnvaktsjobb för Fabbi så visar det sig att hon var hos samma familj bara 2 veckor innan. VAD ÄR ODDSEN LOL
 
→ Så såg vi ut idag. På vår lilla rast på Mariannes härliga lektion.
 
 
Aaa hejdå
 
 
 
 
 

JULMYS xD

Skolan:
 
Bild. Vi gör skulpturer av ansikten. Jag höll på med ett öga i ungefär en timme. Ändå blev det fult och dåligt. Herre vad svårt, men kul ändå.
Lunch. Rudbeck har börjat med en ny rutin, biff till lunch varje dag. Det är inte ens någon idé att kolla vad det står på menyn. Biff it is lol. 
Franska. Jag höll mitt lilla tal om baguetter. Efter det tänkte jag att jag kunde pusta ut, men icke. Då var det nationella muntligt också. Men det gick ändå helt okej bra. Jag och Fabs blandade varken in svenska eller engelska ord. Eller tyska :D 
Hål med andra ord. 
Psykologi. Vi spelar in en allmänt weird och awkward film om utbrändhet. Jag är nyfiken på betyget på den filmen haha. 
 
DÄR VAR MIN SKOLDAG HÖRRNI HEHHEHE
 
När jag kom hem möttes jag av pepparkaksdoft och julmusik. Det gäller att sätta igång tidigt. Mor min bakade hus med mina smågrannar. Jag blev ombedd att göra två hjärtan som skulle hängas upp i fönstrerna. Annars har jag ätit lite för mycket pepaparkaksdeg, ätit pasta med köttfärssås, tränat och skickat in min hemtenta. 
 
 
 
 

Onsdagen

Jag har ägnat den åt massor med te, plugg, och knåpat ihop en annons om barnvaktsjobb. In need off monny verry muscht. Burger King sket sig som sagt. Aja.
 
 
 
Lallllaren

Chlilli

 
 God natt
 
Jag kom i tid idag till skolan (YAAY), men jag var trött som fan hela dagen. Sen la touchen på min lilla iPhone av halvt så att den inte gick och låsa upp. Jag insåg då hur jävla handikappad jag känner mig utan en fungerade mobil. Eftersom att min låsknapp är trasig också så gick det inte att stänga av fanskapet. Jag väntade ut batteritiden, och när den hade varit avstängd ett tag så fungerade den finfint igen. Nästan iallafall.
Annars har jag lagat middag till familjen idag och varit barnvakt. Middagen gick bra och barnvaktningen gick mindre bra. Barnet var tjurigt utan anledning och ville inte prata med mig. Haha, vad fan ska man göra då? Då blev jag arg på honom och sa att han fick sitta och sura om han ville och att han fick säga till när han ville göra något roligt istället. Så gick jag och satte mig i vardagsrummet istället. Nu låter jag ju elak. Men jag sa det iallafall snällt. Hehe.
MAN SKA JU INTE GE BARN UPPMÄRKSAMHET NÄR DE WAINAR ELLER HUR JOHANNA???? Hehehe.
 
Synkad gäspning
 
 
Jag skulle äta upp katten, men det blev eN brödrost istället.
 
 
MAA AA T
 
 

Orutinerad

 
Tack så pycket Jos. Men dessvärre så hjälpte det inte denna gång. Idag kunde jag inte ens lyfta en tå när klockan ringde. Det slutade med en missad frukost och psykologilektion. Lite halvstelt när jag stöter på min lärare sen på gymmet efter skolan också. 
 
Jag är trött. Och jag vet inte vad jag ska skriva. Kände mig bara tvungen för att jag hade lite besökare typ. 
 
 
 
 
 
Och där fick ni se en mer kreativ sida. Har som sagt kvar att göra. Men jag har ju målat Jokern nu, så då kände jag att jag måste göra Batman också. Bara för att Batman är världens bästa filmer.

Prepare

Lovet är slut och det gick väl lite för snabbt. Jag har typ inte gjort något vettigt alls. Som det ska vara då. Nya tag imorgon. Jag ber till alla gudar att jag tar mig upp ur sängen. 
 
PEACE LOL HEJ
 
 
ESPANA. För jag är så sjukligt taggad på att dra utomlands. Bajs